BeachBody fogyókúrás ÉTREND nőknek

BeachBody fogyókúrás ÉTREND nőknek

17 990 Ft

E-book

Üdv a Beachbody Projektben, amelyet speciálisan az 1-15 kg-ot fogyni vágyó nők számára állítottam össze. Ha te is azok közé tartozol, akik szeretnék magabiztosan és egészségesen érezni magukat a strandon, akkor jó helyen jársz!

Pipa, Wingdings betűtípus, karakterkód: 252 decimális.  napi 4 étkezés önsanyargatás nélkül,

Pipa, Wingdings betűtípus, karakterkód: 252 decimális.  felesleges fogyiporok és drága cuccok nélkül,

Pipa, Wingdings betűtípus, karakterkód: 252 decimális.  van benne helyette egészséges étkezés,

Pipa, Wingdings betűtípus, karakterkód: 252 decimális.  nasizás,

Pipa, Wingdings betűtípus, karakterkód: 252 decimális.  és persze a szükséges vitaminkiegészítés;

Pipa, Wingdings betűtípus, karakterkód: 252 decimális.  meg egy csomó minden más; lásd a részletes tartalomjegyzéket.

 

Ez az e-book nem csak egy egyszerű diéta vagy gyors fogyókúra útmutatója, hanem egy átfogó és fenntartható életmódváltást kínál. A célom az, hogy segítsek neked elérni a vágyott beachbodyt, de közben megőrizni az egészségedet és a jó közérzetedet is.

Olyan praktikus tanácsokat, tippet és inspirációt találsz, amelyek segítségével könnyedén elérheted a célodat. Megosztom veled a legújabb táplálkozási ismereteket, amelyek mind hozzájárulnak a sikeres fogyáshoz.

Fontos hangsúlyoznom, hogy mindenki egyedi, és mindenki saját tempóban haladhat a fogyás felé. Nincs helye az önsanyargatásnak vagy az egészségtelen szokásoknak. Arra bátorítalak, hogy lépésről lépésre változtass az életmódodon, és élvezd az egész folyamatot.

Rájössz, hogy a fogyás nem csak a külsődön, hanem belül is változást hoz. Az önbizalmad megerősödik, a tested energikusabbá válik, és a nyári örömök örömtelibbek lesznek, mint valaha. Végre megmutathatod magad a világnak, és önmagadnak is bebizonyíthatod, hogy bármire képes vagy!

Így hát kezdjük el együtt az utazást a Beachbody e-bookkal!

Az e-bookban található részletes, mozaik elvű étrend (egész nyárra elegendő variációkkal) és receptek segítségével megtanulhatod, hogy milyen táplálékokat válassz, hogyan készítsd el az egészséges ételeket, és hogyan tarthatod meg az energiaszintedet egész nap. A változatos és finom receptek garantálják, hogy élvezetesen fogyhass, miközben tápláló ételeket fogyasztasz.

Azonban a fogyás nem csak a testről szól. Számos motivációs tipp és pszichológiai technika található, amelyek segítenek átvészelni a nehéz pillanatokat, megtartani a fókuszt és erősíteni az elköteleződésedet. A mentális egészség ugyanolyan fontos, mint a fizikai egészség.

Készen állsz a beachbody megszerzésére és az önbizalom fokozására? Akkor tarts velem ezen az izgalmas úton, és fedezd fel a Beachbody Projekt-ben rejlő titkokat!

SZÉP kártyával fizetnéd? Írj nekem az alábbi e-mail címre: mail@stop-sugar.hu

Figyelem! 

A BeachBody Projekt e-book azoknak a fogyni vágyó nőknek ad segítséget, akik nem rendelkeznek egyéb egészségügyi problémával. Ha bármi egyéb betegséged, problémád van, a személyre szabott étrend a megfelelő számodra!

Kategória:

Leírás

TARTALOMJEGYZÉK

Előszó

 1. Előszó
 2. A helyes táplálkozásról
 3. Az optimális energiabevitel fontossága
 4. Sportágak energiafelhasználása
 5. Narancsbőr-gyilkolás
 6. Miben méred a sikert?
 7. Mozaik étrend – Reggelik
 8. Mozaik étrend – Ebédek
 9. Mozaik étrend – Vacsorák
 10. Mozaik étrend – Nasik
 11. Táplálékkiegészítés
 12. Konyhatechnológia
 13. Zöldségek előkészítésének időtartama
 14. Receptek
 15. Termékcsere
 16. Eredménykontroll táblázat
 17. Miért is híztál meg?

A szerző

A szerzőről

Hosszú ideje inzulinrezisztens, azonban az örök optimizmusa mindig arra vitte, hogy ne csak magával szemben legyen könnyebb az élete, hanem ezt másoknak is át tudja adni, megkönnyítve mások problémáit is. Táplálkozástudományi szakértőként diplomázott. Ez számára nem a szakmája, az élete, a hobbija, a szenvedélye. Számos cukormentes sütőtanfolyam jó hangulatát alapozta meg, ahogyan IR-eseknek szánt receptkönyvei is egyfajta küldetés számára, hogy több sorstársnak segíthessen a konyhában. Igazi energiáját mégiscsak az egyénileg kezelt pácienseinek táplálkozási tanácsadásai adják, mely számára mindig egy-egy újabb megoldandó feladat, aminek sikerét éppúgy átérzi, és megéli, mintha csak az ő életéről lenne szó. Teljes szívvel, hivatással, szaktudással, örömmel.

Cím

Go to Top