Élelmiszerspórolás mesterfokon

Élelmiszerspórolás mesterfokon

4 220 Ft

E-book
Hogyan tudnék úgy vásárolni, hogy több maradjon a zsebemben? Mi mindent tudok
felhasználni, amit előtte kidobtam? Mit hova, mikor, hogyan tegyek el? Kidobnám, vajon megmenthető még? És még számos ilyen, benned keringő kérdésekre kapsz most választ.

„Akció mindenre!
Vegyél bármit, olcsóbb, mint jövő héten.”

Nem ugyanannyi a kenyér ára, mint egy hete volt? Igen, tudom. És hol van még a vége?
Mindenkinek fontos a pénze. De hogyan lehet a mai gazdasági helyzetben a rosszból kihozni egy
jobbat? A válasz: tudatosan!

Anélkül, hogy állandóan mindenről le kéne mondanod, és ami még ennél is fontosabb: anélkül, hogy
az egészséged szenvedné kárát. Mert az bizony utána brutál összeg lesz!

Olyan apró trükkökről szól ez az e-book, amit abszolút be fogsz tudni építeni az életedbe, csupán
tudatosabbá kell válnod. A listákon kívül, táblázatok, fotók, és receptek is helyet kaptak. Igen, olyan
receptek, amik pénztárcabaráttá teszik számodra egyes élelmiszerek beszerzését.

Légy férfi vagy nő, fiatal, vérbeli háziasszony, vagy akár idősebb, tuti találsz benne olyan új infókat,
amikkel végre több marad a zsebedben!

Egy e-book, ami néhány vásárlást követően vissza is hozza az árát!

+ AJÁNDÉK menütervezővel!

 

SZÉP kártyával fizetnéd? Írj nekem az alábbi e-mail címre: mail@stop-sugar.hu

Kategória:

Leírás

TARTALOMJEGYZÉK:

Előszó
  1. Tervezés
    1.1 Mit tippelsz, évente mennyi élelmiszer kerül a kukákba?
    1.2 Bevásárlás tervezés
    1.3 Ételkészítés megtervezése
    1.4 Nincs időm ilyenekre!
  2. Bevásárlás
    2.1 Vásárlási alapszabályok
    2.2 Így vesznek rá a vásárlásra
    2.3 AZ üzlettér modell
    2.4 Milyen gyakran járjunk bevásárolni? Hova járjunk?
    2.5 Mit vegyünk?
  3. Tárolás
    3.1 A hűtő és a mélyhűtő
    3.1.1 Az energiatakarékos hűtő
    3.1.2 Az élelmiszerek helyes tárolása a hűtőben
    3.1.3 Meddig tarthatóak el az élelmiszerek a hűtőben?
    3.1.4 Milyen hűtőt érdemes vásárolni?
    3.2 Kamra, spájz, pince
    3.2.1. Kamra, spájz
    3.2.2 A pince
    3.3 A konyhaszekrény, konyhapult
    3.4 Minőségmegőrzési (lejárati)  és fogyaszthatósági idő
  4. Feldolgozás
    4.1 Fagyasztás
    4.2 Így fagyaszd az élelmiszereket!
    4.2.1 Péktermékek
    4.2.2 Sütőipari termékek
    4.2.3 Zöldségek
    4.2.4 Gyümölcsök
    4.2.5 Tojás
    4.2.6 Tejtermékek
    4.2.7 Hús
    4.2.8 Köretek
    4.2.9 Sütemények
    4.2.10 Készételek
    4.3 Savanyúság készítése
  5. Újragondolás
  6. Élelmiszerhelyettesítők, élelmiszer hack-ek
    6.1 Édesítő cukor helyett
    6.2 Tejtermékek házi készítése
    6.2.1 Házi vaj készítése
    6.2.3 Házi túró készítése
    6.3 Növényi tejek készítése
    6.3.1 Kókusztej
    6.3.2 Zabtej
    6.4 Sajthelyettesítő készítése
    6.4.1 Vegán sajt
    6.5 Tojás helyett
    6.6 Gabonatermékek olcsóbban
  7. Reklamációk

+ AJÁNDÉK menütervező

A szerző

Táplálkozástudományi szakértőként és a háztartásért felelősként igen fontosnak tartom úgy megtanítani a társadalmat élelmiszereken spórolni, hogy az számukra ne okozzon egészségkárosodást.

A diplomamunkámat a XXI. századi táplálkozásunkra ható külső-belső tényezőkről írtam, ami most szuper forrásnak bizonyult az e-book létrejöttekor. Természetesen egyéni tapasztalatokat is gyűjtöttem az elmúlt 30 évben, így ezeket is szívesen osztom meg most veletek.

Igyekszem tudásom minden apró részét arra felhasználni, hogy aki fogékony rá, az kamatoztathasson belőle, és átvehesse az életvitelébe, megkönnyítve magának és a pénztárcájának azt.

A háztartásban én intézem a bevásárlást és az étel elkészítését is, amolyan jó háziasszony módjára 🙂 Emellett szerencsére imádok a konyhában lenni, főzni-sütni, a két kezem által ételeket megalkotni. Sajnos én is látom a nyugta végösszegét, azt, hogy ami egy éve még elég volt, abból ma már feleannyit se lehet venni. És én se látom az egész élelmiszerár-robbanás végét.

Éppen ezért hiszem azt, hogy itt az ideje saját kezünkbe venni az életünket, és tudatosabban vásárolni!

Cím

Go to Top