E-book

Üdv a Beachbody Projektben, amelyet speciálisan a max. 15 kg-ot fogyni vágyó nők számára állítottam össze. Ha te is azok közé tartozol, akik szeretnék magabiztosan és egészségesen érezni magukat a strandon, akkor jó helyen jársz!

Pipa, Wingdings betűtípus, karakterkód: 252 decimális.  napi 4 étkezés önsanyargatás nélkül,Pipa, Wingdings betűtípus, karakterkód: 252 decimális.  felesleges fogyiporok és drága cuccok nélkül,Pipa, Wingdings betűtípus, karakterkód: 252 decimális.  van benne helyette egészséges étkezés,Pipa, Wingdings betűtípus, karakterkód: 252 decimális.  nasizás,Pipa, Wingdings betűtípus, karakterkód: 252 decimális.  és persze a szükséges vitaminkiegészítés;Pipa, Wingdings betűtípus, karakterkód: 252 decimális.  meg egy csomó minden más; lásd a részletes tartalomjegyzéket. Az e-book megvételt követően e-mailben kerül kiküldésre; maximum 12 órán belül! Figyeld a Spamjaidet is ez idő alatt, hátha véletlen ott landol az étrended!

Figyelem! 

A BeachBody Projekt e-book azoknak a fogyni vágyó nőknek ad segítséget, akik nem rendelkeznek egyéb egészségügyi problémával. Ha bármi egyéb betegséged, problémád van, a személyre szabott étrend a megfelelő számodra!