egyeni-etrend

A tanácsadás tartalma, menete

Ismerkedj meg a saját egyedi életmód- és táplálkozási útmutatóddal, mely segítségedre lesz, hogy elérhesd a kitűzött céljaidat.
Mindezt a legkényelmesebb módon: a konzultációkat tudd le online, a 70-80 oldalas végeredményt pedig tartsd a kezedben, és lapozgasd kedvedre!

egyeni-etrend

Ismerkedj meg a saját egyedi életmód- és táplálkozási útmutatóddal, mely segítségedre lesz, hogy elérhesd a kitűzött céljaidat.
Mindezt a legkényelmesebb módon: a konzultációkat tudd le online, a 70-80 oldalas végeredményt pedig tartsd a kezedben, és lapozgasd kedvedre!

Az egyéni étrend tanácsadás

A tanácsadás részeként az itt látható formában kapod meg az életmód- és táplálkozási útmutatódat.

Fontos tudnod: a személyre szabott étrend tanácsadás Te érted van. Közös célunk a Te sikered, melyhez vezető úton segítek neked.

Az életmódváltás nálam valóban komplex! Nem csupán egy étrenddel leszel gazdagabb, hanem mellette átfogó tudást is kapsz.

A konzultáció, anamnézis felvétel online történik, mely után egy bekötött, nyomtatott formájú életmód- és étrend füzetet kapsz kézhez. Ezután ismételten online formában történnek a konzultációk és utánkövetés 4 héten keresztül, heti 1 alkalommal.

De lássuk az egyes fázisok miből állnak:
Anamnézisfelvétel online:

Ekkor egyeztetünk a problémáidról, céljaidról, mesélsz a nehézségeidről, táplálkozási szokásaidról, és még sok másról. Ezek mind azért fontosak, hogy komplex képet kaphassak az életedről, bioritmusodról, étrendedről, hiszen csak így fogom tudni valóban rád szabottan elkészíteni a táplálkozási útmutatódat. Amennyiben vannak leleteid, úgy azokat is ekkor kell elküldened nekem. Továbbá kérni fogom tőled, hogy pontosan mérd le több testrészeden is magad, illetve 4 darab fotót is rólad. Ez a későbbiekben majd nagy segítségül fog szolgálni, ahogyan változni fog a tested.

Ezeket követően e-mailen kiküldöm számodra a kitöltendő anamnézis lapot, teszteket, táplálkozási napló sablont, melyeket ugyanilyen módon kell visszaküldened. A tesztek viszonylag gyorsan kitölthetőek, azonban a táplálkozási napló kicsit több időt vesz igénybe. Így sokkal átfogóbb képet mutat egy komplett hét étkezésének dokumentálása, szóval érdemes becsülettel megcsinálni – ebben segítségedre lesz a hozzá kapcsolt kitöltési útmutató.

Az életmód- és táplálkozási ajánlás összeállítása:

Amint mindent átbeszéltünk, és visszaérkeztek a kitöltendők, nekiállok kielemezni és elkészítem számodra a saját, egyénedre szabott életmód- és táplálkozási útmutatódat az 1. részben felvett információk alapján. Ez egy kb. 70-80 oldalas összeállítás nyomtatott, spirálozott könyv, amit személyesen vagy postai úton juttatok el hozzád.

egyeni-etrend
eletmod-tanacsadas
inzulinrezisztencia-etrend
Az életmód- és táplálkozási útmutató az alábbiakat tartalmazza:

– jelenlegi állapotod, táplálkozásod elemzése, kiértékelése a visszaküldött kérdőívek,tesztek alapján
– táplálkozási naplód kiértékelése
– fontos információk, tudnivalók, hogy átlásd, miért válik hasznodra a tanácsadás
– tápanyagigényed, alapanyagcseréd, esszenciális makróid stb. kiszámítása
– személyre szabott étrend (min. 8-10 variáció/étkezés), állapotodnak és céljaidnak megfelelően
– vitamin- és nyomelem ajánlás konkrét példákkal
– részletes receptek színes fotókkal és tápértékekkel, étkezésenkénti csoportosításban
– tiltólista
– bevásárlólista
– alapanyag alternatívák, termékajánlások
– konyhatechnológiai alternatívák
– segédletek, ha házon kívül étkeznél
– kitölthető követési napló
– hasznos fotók, ábrák, grafikonok

Kontroll, utógondozás:

A következő 4 hétben heti 1X lehetőséged van online konzultációra, ahol felteheted az újonnan felmerült kérdéseidet, segítséget kérhetsz, beszámolhatsz róla, mi okoz örömöt, nehézséget, hogyan tudok segíteni, motiválni téged. Illetve kiértékeljük a változást is, amit az életmódváltással elérsz. A saját könyvedben benne lesz az is, hogy mikor és hogyan kell ellenőrizned magad. Természetesen a 4 hét letelte után sem mondunk búcsút örökre egymásnak. Örömmel veszem, ha néha jelentkezel, és elmeséled hogy vagy, azóta hogy alakultak az eredményeid, mi történt veled, ha pedig segítségre szorulnál, szívesen segítek továbbra is. Hiszen a Te sikered az én sikerem is!
Mint látod, ez sokkal több, mint egy egyszerű diétás étrend. Ez azért van, hogy az együttműködésünk után is olyan maradandó dolog legyen a birtokodban, melynek egy egész életen át hasznát tudod venni!

Érdekel miért eredményesebb az egyénre szabott étrendet választanod a sablondiéták helyett? Valóban segíthet neked a személyre szabott étrendtervezés?
Kérdéseidre ezen az oldalon kapsz választ.
Csomagárakért erre erre az oldalra látogass el.
Előzetesen pedig BMI értékedet itt tudod kiszámítani.