etrendtervezes-ara

Étrend árak, csomagok

Speciális problémáddal fordulsz hozzám, vagy „csak” fogyni, hízni szeretnél? Vagy igazából csak finomítanál a jelenleg rendszertelen, nem túl egészséges és teljes értékű étkezéseiden? Netalántán babaprojekt előtt állsz?
Bármi is legyen az ok, amiért eljutottál idáig, az alábbi csomagok úgy lettek kialakítva, hogy biztosan megtalálod a számodra megfelelőt.

etrendtervezes-ara

Speciális problémáddal fordulsz hozzám, vagy „csak” fogyni, hízni szeretnél? Vagy igazából csak finomítani szeretnél a jelenleg rendszertelen, nem túl egészséges és teljesértékű étkezéseiden? Netalántán babaprojekt előtt állsz?
Bármi is legyen az ok, amiért eljutottál idáig, keresd meg a számodra megfelelő csomagot.

Csomagjaim:

A csomagok úgy lettek kialakítva, hogy speciálisan az adott problémá(i)dat figyelembe véve készülhessen el a személyes életmód- és étrendi ajánlásom számodra.

Amennyiben egy konkrét probléma miatt szeretnél életmódot váltani, válaszd ki az adott csomagot.

Egy kis segítség pedig abban az esetben, amennyiben egyszerre több problémád is van:

Az egyszerűség érdekében kétféle étrend árak lettek kialakítva: egy, mely az általános állapotok elérésére lett szabva, és egy másik, mely a speciálisabb, nagyobb odafigyelést igénylőekre.

Íme néhány példa, hogy lásd a gyakorlatban is:

1. példa:

ha fogyni szeretnél, de közben egészségesen is étkezni: válaszd a Fogyókúrázó csomagot.

2. példa:

ha inzulinrezisztenciád van, és emellé fogyni is szeretnél: válaszd a “magasabb” csomagot, vagyis az Inzulinrezisztencia csomagot. Természetesen itt csak ennek a csomagnak az árát kell kifizetned. És ugyanez érvényes, amennyiben az IR-ed mellé pl. PCOS is társul, esetleg pajzsmirigy probléma. Ekkor sem összeadódnak a csomagok, csupán egyszer kell a magasabb csomagot kifizetned. A jelentkezésnél pedig lehetőséged lesz beírni, hogy célod a fogyás is, illetve hogy milyen egyéb betegségeid vannak.

3. példa:

ha pajzsmirigy alulműködésed van, nem fogyasztasz húst, és babatervezés előtt állsz: válaszd bármelyik csomagot, hiszen ezek árai azonosak. A jelentkezésnél ugyanúgy írd majd bele, hogy babatervezés előtt állsz, illetve pajzsmirigy problémád van.

A részletek és étrend árak a megfelelő képre kattintva érhető el.

/Külföldre történő kézbesítés esetén a postai költség pluszban fizetendő, illetve választhatod kizárólag online kiküldéssel is/

Most már akár MKB, K&H és OTP SZÉP kártyád bármelyik zsebéből is kifizetheted a csomagodat!

       

 Nézd meg, hogy mi mindent kapsz, ha igénybe veszed a tanácsadást.

Amennyiben pedig nem találod a választ kérdésedre, vedd fel velem a kontaktot az oldal jobb felső sarkában lévő ’Kapcsolat’-ra kattintva.

INZULIN- REZISZTENCIA

INZULINREZISZTENCIA CSOMAG

Frissen diagnosztizált, kezdő vagy régi motoros IR-es vagyok / tartani szeretném a diétát, hogy cukor- és inzulin értékeim optimálisak maradjanak, javuljanak.

65 000 Ft

Tovább a jelentkezéshez…

BABATERVEZŐ

BABATERVEZŐ CSOMAG

Babavárás előtt állok, szeretném szervezetemet felkészíteni az áldott állapotra.

65 000 Ft

Tovább a jelentkezéshez…

FOGYÓKÚRÁZÓ

FOGYÓKÚRÁZÓ CSOMAG

Szeretnék a felszedett kilóktól megszabadulni.

65 000 Ft

Tovább a jelentkezéshez…

HORMONÁLIS

HORMONÁLIS CSOMAG

PCOS-em, pajzsmirigy betegségem van, vagy olyan tünetem, mely alapján hormonháztartásom rendbetételével ezek is megszűnnének.

65 000 Ft

Tovább a jelentkezéshez…

IZOMÉPÍTŐ

IZOMÉPÍTŐ CSOMAG

Túl vékonynak érzem magam, és hétköznapi szóval „szeretnék felszedni pár kilót”.

65 000 Ft

Tovább a jelentkezéshez…

EGÉSZSÉGES, FITT ÉLET

EGÉSZSÉGES, FITT ÉLET CSOMAG
Nincs semmi panaszom, problémám, de tudom, hogy lehetne helyesebben is étkezni azért, hogy életminőségem javulhasson (fáradékonyság kiküszöbölése, rossz alvás megszüntetése, vitalitás, narancsbőr eltüntetése stb.)

65 000 Ft
Tovább a jelentkezéshez…

ÉTELSPECIFIKUS

ÉTELSPECIFIKUS CSOMAG

Ételintoleranciám és/vagy érzékenységem van / vegán életmódot folytatok / emésztési problémáim vannak / extrém válogatós vagyok, vagyis leginkább jellemző, hogy ételcsoportokat nem fogyasztok.

65 000 Ft
Tovább a jelentkezéshez…

A tanácsadás tartalmáról, menetéről bővebben az alábbi menüpontban tájékozódhatsz.