Hónapokkal ezelőtt összeismerkedtem a WISE TREE NATURALS 3 termékével, melyet kifejezetten a stresszesebb életmód felhagyására ajánlottak nekem a cég szakértői. Mivel számos portálon megkerestetek azzal, hogy írjam le, milyen tapasztalatokkal gazdagodtam, így most mindenki kedvére olvashatja.

Az internetnek köszönhetően egyre nagyobb biztonságot élvezhetünk vásárlásaink alatt; én legalábbis mindig előre lecsekkolom a véleményeket, mielőtt egy új termékre beruháznék. Így van ez a kozmetikumokkal, új ruhamárkákkal, általában az élelmiszerekkel kapcsolatban, de a szolgáltatások igénybe vételekor is hasonlóan kiszámíthatóan járok el.

Próbáltam az alábbi bejegyzést úgy megírni nektek, hogy engem mik érdekelhetnének egy új, általam még nem ismert dologgal kapcsolatban. Persze, ha valami kimaradt, és érdekel titeket, nyugodtan írjatok nekem és kérdezzetek!

 

 

Őszi fáradtság, őszi rohanás, őszi stressz

Mondhatnám, hogy őszi, de ugye van már tavaszi fáradtság, sőt téli depresszió, és lassan (nagyon-nagyon lassan) itt a nyári kánikula miatti ingerültség is. Igazából nem hinném, hogy évszakfüggő lenne ez a dolog, inkább sokszor a környezeti hatások, és mi magunk döntjük el.

A múlt év ősze nekem mégis nagyon kaotikusra jött ki, de tudtam ellene tenni. Még épp időben, talán a legjobbkor. A számomra lehető legalkalmasabb pillanatban vizsgáztattam le a WTN termékeit.

Azt a bizonyos pontot az I-re egy elvállalt munka tette fel. Kétség nem fér hozzá, ha nem élveztem volna, el sem vállalom. De ettől még nagy átszervezést igényelt az egész: hajnal előtt kicsivel keltem, csúszott a reggeli, nem feltétlenül volt mindig megoldható a meleg étel, vagy csak a nyugodt étkezés. Napokra előre kellett csomagolni, a mozgásról meg már nem is ejtek szót, mert jórészt autóban ülve töltöttük a napunk nagy részét.

Hazudnék, ha azt mondanám, nem voltam kicsit betojva az új helyzettől, mert igazából csak magamra számíthattam. Rajtam kívül mindenkinek utolsó volt most az én életmódom, így hát maximálisan magamnak kellett kialakítanom egy B tervet.

Most így visszagondolva, szerintem 98%-ban jól ment. Ehhez kellett a sok előretervezés, az előkészületek, és az, hogy ne pánikoljak be, ha valami nem úgy sikerül, ahogy azt elgondoltam. És itt jött a képbe a kis WTN-es túlélő pakkom. Pont jókor.

 

 

Hazai cég, minőséggel

A Wise Tree Naturals most már 5. éve, hogy magyar cégként bevette a piacot a tartósítószerektől mentes magyar fejlesztésű termékeikkel. Kicsit Gyuri bácsihoz, vagy Ilcsi nénihez tudnám hasonlítani őket, persze nagyon leegyszerűsítve. De remélem a lényeg átjön: a természethez nyúlnak vissza, és szakértelemmel hozzák létre egészségtámogató termékeiket. Nekünk. Például nekünk.

Emellett még van valami, amivel képesek kiemelkedni a konkurens cégek táborából; ez a garantált hatóanyag tartalom. De erről még majd ejtek pár szót.

Leszögezem, nem ismerem az egész palettájukat, de van jó pár termékük, mely inzulinrezisztencia, PCOS, pajzsmirigy alulműködés esetére kiegészítő megoldást nyújthat. Ezek közül én most a stresszcsökkentést támogató készítményeikre fókuszáltam, így lett hű társam két kapszula és egy krém a termékcsaládból.

 

 

Ne ítélj elsőre!

Talán a legszkeptikusabb a Magnézium komplex krémmel szemben voltam, mivel én is hozzászoktam ahhoz, hogy a legtöbb gyógyhatású termék szájon át szedhető. Így ennek adtam a legkevesebb esélyt. Aztán mennyire kellemeset csalódtam!

Az első használatnál a benyomásom nem volt túl pozitív, mert nem a tipikus fehér krémet nyomtam ki a tubusból – az előírt felrázás után-, kicsit talán be is torzult az arcom a bézs árnyalattól. Vagyis ez inkább barnás színű, így biztos, ami biztos a két ajánlott felhasználási terület közül én a combbelsőmre kenve vittem fel. Bíztam benne, hogy nem leszek tőle foltos, vagy nem fogja majd meg a ruhám, de erről nincs szó, lévén, hogy a termék színezékmentes is. (Számomra ez nagy hurrá!!!)

Naná, hogy felkenés előtt megszaglásztam, ha már a színére nem számítottam, ne utólag érjen a meglepetés. Az illata kicsit fura, igazából nem tudom mihez hasonlítani, így örülök, hogy nem kísérleteztem a felkar belső részének bekenésével, mert lehet ott egész éjjel éreztem volna. Bár talán másnak pont, hogy bejön az illata?

A Magnézium komplex egyébként egy minimálisan szemcsés krém,  ami nekem igazi wellness hangulatot áraszt, anélkül, hogy bántaná a vékony bőrt, vagy felkarcolná azt. Minden fürdés után, a törölközőszáraz bőrömön használom. Nagyon gyorsan beszívódik, nem hagy maga után zsíros érzést. Ezt már szeretem!

Maga a krém sokkal tovább kitartott, mint az a honlapon fel van tüntetve. Most rendeltem meg a második tubussal, mert egyszerűen szerelem nekem ez a krém!

Idén ismét elkezdem a szabadtéri futást, így semmiképp nem hagyom abba a krémes magnézium pótlást, mert nagyon is jól fog jönni az izmaimnak.

Kiegészítésként meg kell említenem, hogy a fentieken kívül ajánlják még az idősebb korosztály számára is, nyári időszakban (a fokozottabb izzadás miatt), illetve gyermekvárás alatt, ahol szintén nagyon fontos lehet a megfelelő magnéziumpótlás.

A Magnézium komplexet itt találod (és még egy ajándékot is)

 

 

A pajzsmirigy őre

Jód&Szelén komplex a pajzsmirigy védelmére. Azoknak találták ki, akiknek nincs gyulladásos eredetű pajzsmirigy problémája (pl. Hashimoto), vagy pajzsmirigy túlműködése. Ezen esetekben a használata nem javasolt!

Bár nekem elég a “sima” alulműködés is, végre a Letrox-szal és ezzel a kapszulával először volt stagnáló értékem. Eddig vagy emelni, vagy csökkenteni kellett a gyógyszeremen, de mindig kellett rajta változtatni. Most sem vártam mást – már-már kicsit beletörődve. Így volt nagy meglepetés, mikor összevetetettem a friss értékeimet az előző lelettel, ami közvetlenül a Jód&Szelén komplex használata előtt készült (pont 3 hónap telt el a két vérvétel között).

A kapszulát 5 összetevőből állították nekünk össze, hogy harcba szálljanak a pajzsmirigy alulműködéssel, és enyhítsék, megszüntessék a tüneteket.

Bár nem kis bogyóról van szó, lenyelni mégsem vészes; szétszedni viszont nem feltétlenül ajánlott, hisz hatékonyságát úgy fejti ki igazán, ha hagyjuk, hogy a gyomorban szívódjon fel. Érdemes kora reggel bevenni, még étkezés előtt, hogy a benne lévő aminosav (L-tirozin) hasznosulni tudjon.

A Jód&Szelén komplex innen érhető el (+ az ajándékod is)

 

 

Szúszááá -kapszula

Kimondottan a stressz ellen lett kifejlesztve a Rózsagyökér komplex kapszula. Tök jó illata van, ahhoz képest, amiket úgy általában megszokhattunk az ilyen gyógyhatású termékektől. Mint azt sikerült kiderítenem, ez a rózsagyökér és a bazsalikom együttes illata. Mivel mindig megszimatolom őket (igazából mindent, ami a testemmel érintkezhet), így nekem azért könnyebb a bevétele;  bár tudom, ez már tényleg csak az agyam játéka.

Mindenképpen fontos volt számomra, hogy ha már stressz elleni bogyót szedek be, az ne álmosítson el. A legtöbb ilyen készítmény mellékhatása az álmosság jelentkezése, vagy éppen a totális betompulás. Ezek sosem voltak szimpatikusak számomra, viszont végre először nem éreztem azt, hogy bármiféle munkában hátráltatna. Ha most lennék főiskolás, biztos, hogy nem mennék neki egy vizsgaidőszaknak sem enélkül.

A kapszula hatóanyagi között megtalálhatóak a rózsagyökér kivonaton és a szent bazsalikom kivonaton túl még a szibériai ginzeng gyökér kivonata, a kínai keserűfű kivonata és a hernyógomba kivonat is.

A stresszmentesítő Rózsagyökér komplex kapszulát itt keresd (illetve a hozzá járó ajándékot)

/Aki pedig szeretne egy kicsit elmélyedni a rózsagyökér kivonat hatóanyag tartalmában, annak ajánlom az alábbi oldalt áttanulmányozásra./

 

 

Milyenek az érzéseim?

Kómásan, de szorgalmasan szedtem minden reggel a Jód&Szelén komplexet, napközben, étkezés alatt a Rózsagyökér komplexet és becsülettel kentem minden este a Magnézium komplex krémet. Így azt nem tudom, milyen lett volna a hajnal 3.30-4.00 közötti kelés utáni rohanás, és úgy az egész nap nélkülük, de így ezt a 3 készítményt együtt használva meglepően jól bírtam a hajtást, és a minimális alvást (ami tudjuk, hogy nem túl egészséges).

Mindig örülök, ha vannak, akik a hazai piacon figyelnek arra, hogy minőséget tegyenek az asztalunkra; és az ár/érték arány itt kifejezetten jól sikeredett. Ha végignézünk egy biobolt polcán, a választék hatalmas, ellenben amint elkezdjük a hátoldali címke olvasását, hamar ráébredünk, hogy nem feltétlenül a legolcsóbb, vagy a legtöbb számú kapszulát rejtő doboz lesz a legmegfelelőbb.

És a bejegyzés elején megígértem, hogy szó lesz még a garantált hatóanyag tartalom fontosságáról, mely a cég egyik alapelve. Ezek a hatóanyagokra standardizált kivonatok biztosítják az egyenletes hatékonyságot és minőséget minden egyes Wise Tree Naturals termékben. Na ez a nagyon nem mindegy!

Jelenleg interneten lehet a cég termékeihez hozzájutni, és 8.800 Ft rendelési összeg felett ingyenesen házhoz is szállítják azt. Ilyenkor jó lehet összeállni barátnőkkel, családtagokkal, vagy épp kipróbálni új termékeket.

És még egy gondolat:

A legutóbbi nyelvvizsgámnál megfogadtam, ha átmegyek, soha többé nem adom a fejem nyelvvizsgára, mert nem hiányzik nekem az az idegőrlő (már-már ájulás közeli) stressz, ami akkor kap el. Na, most belefogtam egy új nyelv tanulásába…. és már nem is olyan kizárt, hogy egyszer még nyelvvizsgázok belőle:) De most már legalább tudom, mi az én “nyugibogyóm”!

 

 

UPDATE:

Jó pár hete már a D3-K2-A vitamin komplex csepp is nálam van. Hihetetlenül megörültem, mikor felfedeztem a termékpalettán, így a D vitamin tablettámat kiválthattam cseppekre, ráadásul 3in1 termék! Lesz róla majd bővebb poszt a későbbiekben, egyelőre pozitív véleménnyel vagyok róla. Nyilván még nem tudom azt mondani, hogy hat-e vagy sem, ezt a nemsokára esedékes D-vitamin szint csekkolás eldönti.  Addig is itt tudjátok megnézni, miről is van szó: D3-K2-A vitamin komplex + Magnézium komplex

És hogy milyen vagyok:) Már a D3-K2-A vitaminnál erősen gondolkodtam azon, hogy ki kéne próbálni a a Gyulai termálvíz krémet. Ezt menstruációs görcsök oldására ajánlják. Aztán, mint hogy épp a ciklusom közepén jártam, úgy döntöttem, nem kell ez nekem. Elég a torna azokon a szép kis első napokon (a meleg, görcsoldó tapaszok nekem nem váltak be). Hogy én hogy szidtam magam, mikor ismét bekopogtatott a Mikulás! Szerencsére csak a legelső napom szenvedős, de olyankor le akar szakadni a méhem és a derekam is. Nem vagyok aznap jó társaság. Akkor persze megfogadtam, hogy ha újra internet közelébe érek, megrendelem. Aztán ahogy búcsúzott a fájdalom, már nem is éreztem szükségét. Tegnap a naptárra néztem, ismét nyakamon az új ciklus; tanulva az előző hónapból gyorsan kosárba tettem, hátha még a piros napok előtt kihozza a futár. Na szóval időben vagyunk csajok, lehet drukkolni, mert én most elkezdem kenni az előírás szerint pár nappal már mind a két problémás területet.

Erről a görcsoldó krémet próbálom most ki: Gyulai termálvíz krém

 

Ami még hasznos lehet!

Az alábbi linkek segítségével 10.000Ft feletti vásárlásodnál egy 1.000Ft értékű kupont kapsz, amit akár a következő vásárlásodnál már be is számíttathatsz!

Ezen kívül még ami jó hír, hogy 8.800Ft felett ingyenes a kiszállítás! Szóval érdemes kihasználni!

És ezt is megemlítem azért: ha 13 óráig leadjuk a rendelést, másnap már hozza is a GLS! Ez mindig jó hír az utolsó pillanatban rendelőknek!