etrendtervezes

Személyre szabott étrendtervezés

Hallottál már a személyre szabott étrendről? Tudod, hogy ez pontosan mit jelent? Amennyiben nem szeretnél magadon kísérletezni sablon- és divatdiétákkal, többszöri életmódváltó próbálkozás után sem sikerült elérned a célod, akkor az egyéni étrendtervezés tanácsadás mindenképpen neked való!

egyeni-etrend

A tanácsadás tartalma, menete

Ismerkedj meg a saját egyedi életmód- és táplálkozási útmutatóddal, mely segítségedre lesz, hogy elérhesd a kitűzött céljaidat.
Mindezt a legkényelmesebb módon: a konzultációkat tudd le online, a 60-70 oldalas végeredményt pedig tartsd a kezedben, és lapozgasd kedvedre!

etrendtervezes-ara

Árak, csomagok

Speciális problémáddal fordulsz hozzám, vagy „csak” fogyni, hízni szeretnél? Vagy igazából csak finomítani szeretnél a jelenleg rendszertelen, nem túl egészséges és teljes értékű étkezéseiden? Netalántán babaprojekt előtt állsz?
Bármi is legyen az ok, amiért eljutottál idáig, az alábbi csomagok úgy lettek kialakítva, hogy biztosan megtalálod a számodra megfelelőt.

egyeni-etrend-referencia

Referencia

Ezekben a táblázatokban jól láthatod mennyire egyediek vagyunk. Mennyire egyediek a problémáink, a paramétereink, a céljaink.
A képek helyett beszéljenek a számok: laboreredmények, mérleg és mérőszalag adatok, megszűnő tünetek, és várva várt sikerek.

cukormentes-sutotanfolyam

Sütőtanfolyamok

Szeretnél magabiztosabban mozogni a konyhában? És még az egészséged is fontos? Vágysz a régi finomságokra, de nem tudod hogyan készítsd el cukor hozzáadása nélkül? Gondot okoznak az alternatív alapanyagok megismerése? Akkor téged is várlak a cukormentes sütőtanfolyamaimon!